حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

اختلاف در خاندان آل‌سعود بر سر رابطه با اسرائیل

یک رسانه آمریکایی مدعی اختلاف میان پادشاه و ولیعهد عربستان سعودی بر سر عادی‌‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی شده است. خبرگزاری فارس: یک رسانه آمریکایی مدعی اختلاف در خاندان آل‌سعود بر سر عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه وال‌استریت‌ژونال نوشته حال که بحرین و امارات روابط خود را با اسرائیل علنی کرده‌اند بحث پشت‌پرده‌ در دربار سلطنتی آل‌سعود این است که آیا عربستان نیز باید قدم در این مسیر بگذارد یا خیر.

 

مطابق این ادعا، «ملک سلمان»، پادشاه عربستان سعودی با پسرش محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور بر سر این موضوع اختلاف دارد. ملک سلمان از دیرباز حامی بایکوت رژیم اسرائیل بوده، اما محمد بن سلمان طرفدار ورود عربستان به تجارت با اسرائیل است.

 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا تا به حال چندین بار گفته عربستان سعودی به زودی به «توافق صلح با اسرائیل» خواهد پیوست.

 

او به عنوان مثال بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) مدعی شد که دست کم ۷ الی ۹ کشور به زودی به امارات و بحرین خواهند پیوست. ترامپ گفت: «عربستان سعودی نیز به زودی در وقت مناسبه به روند صلح» خواهد پیوست.»

 

«دونالد ترامپ»، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، «عبدالله بن زاید»، وزیر خارجه امارات و «عبدالطیف بن راشد الزیانی»، وزیر خارجه بحرین روز ۲۵ شهریورماه در مراسمی در کاخ سفید توافق عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی با امارات متحده عربی و بحرین را امضا کردند.

 

واشنگتن، ابوظبی و تل‌آویو در بیانیه‌ای مشترک روز۲۳ مرداد (۱۳ اوت) اعلام کردند به توافقی برای عادی‌سازی روابط میان امارات و اسرائیل دست پیدا کرده‌اند. آمریکا همچنین روز ۲۱ شهریور اعلام کرد بحرین هم تصمیم گرفته روابط خود با رژیم اسرائیل را علنی کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار